Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
Geen hersteltijd
Anesthesie
Geen verdoving
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs: €200

Wat is Baby Botox?

Baby Botox, ook wel bekend als “Micro Botox” of “Mini Botox”, is een innovatieve cosmetische behandeling die steeds populairder wordt onder mensen die op zoek zijn naar een subtiele en natuurlijk ogende rimpelvermindering. Deze geavanceerde techniek maakt gebruik van dezelfde werkzame stof als de traditionele Botox-injecties, namelijk botuline toxine, maar in lagere en meer gecontroleerde doses. Het doel van Baby Botox is om fijne lijntjes en rimpels te verminderen zonder de gezichtsuitdrukkingen te beïnvloeden, waardoor een verjongde en verfriste uitstraling wordt bereikt.

 

In tegenstelling tot standaard Botox behandelingen, waarbij grote spiergroepen worden aangepakt om diepe rimpels te verzachten, richt Baby Botox zich op specifieke kleine spieren. Door deze gerichte aanpak kunnen artsen de dosering nauwkeurig afstemmen op individuele behoeften, waardoor een natuurlijk resultaat wordt bereikt dat niet “bevroren” of overdreven oogt. Deze aanpak is vooral populair bij jongere volwassenen die preventieve maatregelen willen nemen tegen vroegtijdige veroudering, maar ook bij oudere patiënten die hun algehele uiterlijk willen verbeteren zonder drastische veranderingen.

 

Baby Botox is een niet-chirurgische, relatief snelle en vrijwel pijnloze procedure, waarbij patiënten kunnen terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten zonder hersteltijd. De resultaten zijn meestal tijdelijk, maar langdurig genoeg om patiënten tevreden te stellen en hen aan te moedigen om regelmatige onderhoudsbehandelingen te overwegen. Zoals bij elke medische ingreep is het echter essentieel om deze behandeling alleen te laten uitvoeren door erkende en ervaren professionals.

 

Kortom, Baby Botox biedt een zachtere benadering van rimpelvermindering, waarbij subtiele veranderingen in het gezicht worden aangebracht om een jeugdige uitstraling te behouden. Door gericht te werken en lagere doses te gebruiken, kunnen patiënten genieten van de voordelen van een verfrissende boost zonder concessies te doen aan hun natuurlijke schoonheid. Als je geïnteresseerd bent in deze behandeling, neem dan contact op met een gecertificeerde cosmetische arts om te bespreken of Baby Botox geschikt is voor jouw unieke behoeften.

Baby botox behandeling

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Moedervlek verwijderen
HydraFacial
Roaccutane
Tanden bleken
CO2 laser
Liquid facelift
Sculptra
Hamsterwangen
Chemische peeling
Lipofilling
CoolSculpting
Halslift
Kaakoperatie
Lip fillers
Permanente make-up
Marionetlijnen
Profhilo
Oorcorrectie
Kaaklijn fillers
Ooglidcorrectie
Tattoo laseren
IPL laser
Dermapen
Fronsrimpel
TCA peeling
Lip flip
Kraaienpootjes
Gummy smile
Plexr
Traangoot filler
Voorhoofdslift
Kin fillers
Face Slimming
Wenkbrauwlift met botox
Facelift
Microneedling
Juvéderm
Vampire Facial
Neuscorrectie
Neuscorrectie revisie
HIFU Behandeling
Botox
Fillers