Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
Variërende hersteltijd
Anesthesie
Geen verdoving
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs: €800

Wat is Roaccutane?

Roaccutane, ook bekend onder de generieke naam isotretinoïne, is een krachtig medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige en resistente vormen van acne. Het is vooral effectief bij het aanpakken van hardnekkige acne die niet reageert op andere conventionele behandelingen.

 

Dit medicijn behoort tot de klasse van retinoïden, afgeleid van vitamine A, en werkt door de talgproductie van de huid te verminderen, de groei van acne-veroorzakende bacteriën te remmen en ontstekingen te verminderen. Roaccutane wordt vaak voorgeschreven wanneer andere behandelingen, zoals actuele crèmes en antibiotica, niet het gewenste resultaat opleveren.

 

Een behandelingskuur met Roaccutane omvat doorgaans dagelijkse inname van de medicatie gedurende enkele maanden. De resultaten kunnen opmerkelijk zijn, maar het medicijn kan ook bijwerkingen hebben, zoals droge huid, lippen en ogen, evenals mogelijke lever- en bloedlipidenveranderingen.

 

Het gebruik van Roaccutane vereist zorgvuldige medische supervisie en opvolging, aangezien het risico op ernstige bijwerkingen bestaat. Het wordt meestal alleen voorgeschreven door dermatologen na een grondige evaluatie van de individuele gezondheidstoestand en acne-aard.

 

Kortom, Roaccutane is een krachtige optie voor mensen met ernstige acne die andere behandelingen hebben geprobeerd zonder succes. Het kan aanzienlijke verbeteringen bieden, maar moet worden gebruikt onder nauw toezicht van een medische professional vanwege mogelijke bijwerkingen en veiligheidsvoorzorgen.

Roaccutane Cosmediate

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Moedervlek verwijderen
Baby Botox
HydraFacial
Tanden bleken
CO2 laser
Liquid facelift
Sculptra
Hamsterwangen
Chemische peeling
Lipofilling
Borstlift
CoolSculpting
Halslift
Lip fillers
Permanente make-up
Marionetlijnen
Profhilo
Oorcorrectie
Kaaklijn fillers
Ooglidcorrectie
Tattoo laseren
IPL laser
Dermapen
Fronsrimpel
TCA peeling
Kraaienpootjes
Plexr
Traangoot filler
Voorhoofdslift
Kin fillers
Face Slimming
Wenkbrauwlift met botox
Facelift
Microneedling
Mommy makeover
Juvéderm
Vampire Facial
Neuscorrectie
Neuscorrectie revisie
HIFU Behandeling
Botox
Fillers