Cosmediate geeft om de cosmetische branche.

Daarom investeren wij in een platform dat de cosmetische branche transparant, veilig en toegankelijk maakt.

Informatie voor klinieken

Transparant

We streven er naar om een platform te worden wat zich volledig richt op de ontwikkelingen in de cosmetische markt. Hierbij vinden we het belangrijk om informatie te verstrekken over behandelingen, kwalitatieve klinieken te belichten en interviews te houden met de artsen achter de cosmetische behandelingen.

Veilig

We willen de aangesloten klinieken de mogelijkheid geven om zich via ons platform te presenteren, waarbij we het belangrijk vinden om de keurmerken en expertise van jouw kliniek te belichten.
Door jouw kliniek aan te melden via ons platform kunnen klanten in een handomdraai zien waarom jouw kliniek een goede keuze is. Zo werken we samen aan meer veiligheid en zekerheid voor de consument.

Toegangelijk

Door de handige zoekfunctie op Cosmediate is alle informatie over de aangesloten klinieken en mogelijke behandelingen eenvoudig te vinden.
Op deze manier maken we het overzicht aan mogelijkheden omtrent behandelingen en klinieken toegankelijk voor consumenten .

Wat brengt het jou als kliniek?

 • Meer zichtbaarheid
  Vergroot de online zichtbaarheid voor je kliniek. Er wordt elke dag door potentiële klanten naar behandelingen gezocht op Cosmediate.
 • Betrouwbare reviews
  Krijg de reputatie die je verdient. Elke review die je ontvangt op Cosmediate is van een echte klant, waardoor potentiële klanten met vertrouwen kunnen boeken.
 • Minder marketing kosten
  Veel van de pagina’s van Cosmediate scoren hoog op zoekfuncties in Google, wat weer zorgt voor gratis marketing en meer traffic naar de website van jouw kliniek!
 • Directe boekingen
  Geïnteresseerde klanten komen direct in jouw eigen boekingssysteem terecht. Boekingen zullen daarom rechtstreeks de online agenda van je kliniek worden ingeschoten.

Zichtbaar zijn op Cosmediate?

Het aanmelden op Cosmediate is gemakkelijk en vrijblijvend! Omdat wij graag alle kwalitatieve klinieken en artsen een eerlijke kans willen geven om de bèta versie van ons platform en de voordelen te ondervinden, is het aansluiten bij ons platform volledig vrijblijvend – je zit nergens aan vast!

Neem dus snel contact met ons op of meld je kliniek aan via de onderstaande knop.  

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking over een behandeling? Ben je als kliniek of arts benieuwd naar de mogelijkheden van het platform? Of wil je ons om een andere reden bereiken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.