Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
2-6 weken hersteltijd
Anesthesie
Algehele anesthesie
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs buikwandcorrectie: €3,500

Wat is een buikwandcorrectie?

Een buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep die de contouren van de buik verbetert door overtollige huid en vet te verwijderen en de spieren strakker te spannen.

Er zijn veel methodes voor een buikwandcorrectie, en er is niet één juiste methode voor iedereen. Bij een traditionele (of volledige) buikwandcorrectie verwijdert de chirurg meestal overtollig vet of verslapte huid van boven en onder je navel en trekt dan de resterende huid en spieren strak, waardoor je buik plat wordt. Veel mensen kiezen ook voor liposuctie, om de taille nog wat smaller te maken.

De ingreep is erg populair bij vrouwen, vooral bij vrouwen die veel zijn afgevallen of kinderen hebben gekregen. De ingreep wordt vaak gecombineerd met een behandeling om de rectus abdominis buikspieren weer samen te brengen, of met een behandeling om een stuk hangende huid van de onderbuik te verwijderen na groot gewichtsverlies.

Een buikwandcorrectie kan ook worden gecombineerd met een borstvergroting of een borstlift, als onderdeel van een volledige mommy makeoverde populaire cosmetische ingreep bij vrouwen na hun zwangerschap.

De laatste tijd laat een groeiend aantal mannen die veel zijn afgevallen ook een buikwandcorrectie uitvoeren om van overtollig huid af te komen.

Buikwandcorrectie

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Moedervlek verwijderen
Maagverkleining
Dijbeenlift
Lipofilling
CoolSculpting
Tattoo laseren
IPL laser
Sculptra billen
Borst reconstructie
Mommy makeover
Borstverkleining
Liposuctie
Brazilian Butt Lift
Schaamlipcorrectie
Botox
Borstvergroting
Emsculpt