Informatie
Ervaringen (0)
(binnenkort)
Voor en na foto's
(binnenkort)

Home

Neuscorrectie revisie

Neuscorrectie revisie, lees hier alles over een mislukte neuscorrectie.

Hersteltijd
7 tot 10 dagen hersteltijd
Anesthesie
Algehele anesthesie
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs: €8,000

Een neuscorrectie revisie is een chirurgische ingreep die tot doel heeft ongewenste resultaten of complicaties te corrigeren die zich hebben voorgedaan na een eerste neuscorrectie (rhinoplastie). In de meeste gevallen is het doel van een neuscorrectie om vervormingen van de neus ten gevolgen van een eerdere ingreep te corrigeren door de neusbrug of de neustip te reconstrueren, waarbij meestal kraakbeentransplantatie van het neustussenschot of het oor worden gebruikt.

Revisiechirurgie is complexer dan de eerste neuscorrectie, met name vanwege de onvoorspelbaarheid van de genezing van secundaire littekens. Tijdens een consult voor een revisie moet je plastisch chirurg de risico’s en de realistische resultaten bespreken.

Hij zal waarschijnlijk ook aanraden om je neus voldoende tijd te geven om te genezen voordat je een revisie rhinoplastie ondergaat.

Cosmediate Tip: Overweeg om terug te keren naar je oorspronkelijke chirurg voor een revisie van de neuscorrectie mits deze in staat is om de operatie uit te voeren, die meestal moeilijker is dan de oorspronkelijke operatie. Als je echter twijfelt aan het vermogen van je arts om je neuscorrectie te corrigeren, is het de moeite waard om een revisiechirurg voor neuscorrecties te raadplegen die in deze procedure is gespecialiseerd.

neuscorrectie revisie