Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
1 tot 6 weken hersteltijd
Anesthesie
Algehele anesthesie
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde kosten borstvergroting: €3,500

Wat is een borstvergroting?

Een borstvergroting, soms ook “mamma augmentatie” genoemd, is een plastisch-chirurgische ingreep die de grootte en de vorm van je borsten kan verbeteren. Het kan je natuurlijke omvang vergroten en verzakking en volumeverlies als gevolg van leeftijd, gewichtsverlies, zwangerschap of borstvoeding corrigeren.

Deze ingreep wordt meestal uitgevoerd met borstimplantaten en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, volumes, projecties (hoe ver steken ze uit de borstwand) en verschillende materialen: siliconen, zoutgevulde (NACL). Een chirurg kan je een maat voorstellen die het best bij je lichaam en je doelstellingen past. Deze flexibele hulpmiddelen die met siliconengel of zoutoplossing zijn gevuld worden ingebracht via een incisie rond de tepels (periareolair), onder de borsten (in de plooi van de onderborst) of in de oksel (transaxillair) en vervolgens onder of over de borstspier geplaatst.

Een borstvergroting kan ook worden uitgevoerd door middel van transplantatie van eigen vet. Overtollig vet wordt via liposuctie uit een bepaald gebied (zoals de buik of de dijen) verwijderd en vervolgens in de borsten geïnjecteerd. In sommige gevallen worden implantaten gecombineerd met een vettransplantatie, omdat het vet het implantaat natuurlijker kan laten zitten.

Een andere optie voor een borstvergroting is een borstlift, waarbij verslapte borsten worden gelift en de tepel wordt verplaatst voor een meer opgewekte uitstraling. Dit kan worden gecombineerd met implantaten.

Al deze ingrepen worden meestal onder volledige verdoving uitgevoerd.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een volledige mommy makeover? Lees hier meer!

Borstvergroting Cosmediate

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Moedervlek verwijderen
Maagverkleining
Dijbeenlift
Lipofilling
Borstlift
CoolSculpting
Tattoo laseren
IPL laser
Sculptra billen
Borst reconstructie
Mommy makeover
Borstverkleining
Liposuctie
Brazilian Butt Lift
Buikwandcorrectie
Schaamlipcorrectie
Botox
Emsculpt