Onze missie

Een veilige keuze bieden bij het boeken van cosmetische behandelingen.

Transparant

Ons streven is om een platform te zijn wat zich volledig richt op de ontwikkelingen in de cosmetische markt. Hierbij vinden we het belangrijk om transparante informatie te verstrekken over het brede scala aan cosmetische behandelmogelijkheden en de gekwalificeerde klinieken en artsen die ze uitvoeren.

Veilig

We willen de aangesloten klinieken de mogelijkheid geven om zich via ons platform te presenteren, waarbij we het belangrijk vinden om de keurmerken en de juiste expertise van de desbetreffende kliniek te belichten. Zo werken we samen aan meer veiligheid en zekerheid voor jou als consument.

Toegangelijk

Door de handige zoekfunctie op Cosmediate is alle informatie over de aangesloten klinieken en mogelijke behandelingen eenvoudig te vinden. Op deze manier maken we het overzicht aan mogelijkheden omtrent behandelingen en klinieken toegankelijker voor jou als consument.

Cosmediate geeft om de cosmetische branche

Onze missie is om consumenten een veilige keuze te bieden bij het boeken van cosmetische behandelingen. Dit doen wij door een transparant platform te creëren die consumenten helpt om een weloverwogen beslissing te maken waarbij ze bewust zijn van zowel de voordelen als de eventuele nadelen van een cosmetische behandeling.

Hiernaast willen we professionele klinieken helpen om hun expertise aan de wereld te laten zien door hun behandelingen, ervaringen, opleidingen  keurmerken en aangesloten beroepsverenigingen te kunnen tonen op ons platform. Dit alles zodat er een weloverwogen keuze voor een kliniek of arts kan worden gemaakt.

Onze visie

De visie van Cosmediate gaat verder dan cosmetische chirurgie alleen. Juist nu het taboe rondom cosmetische chirurgie aan het verdwijnen is, willen we in de komende jaren zo veel mogelijk mensen informeren over de normen en waarden in de cosmetische industrie en de velen cosmetische opties die er beschikbaar zijn. 

Vandaag zijn er meer cosmetische behandelingsmogelijkheden dan ooit tevoren – van botuline toxine tot fillers, van Emsculpt tot CoolSculpt – en dit zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Omdat het voor de consument steeds lastiger zal worden om de juiste behandeling en kliniek te vinden in de brij van mogelijkheden, wil Cosmediate onbevooroordeelde en duidelijke informatie bieden over cosmetische behandelingen en de artsen en klinieken die ze uitvoeren. Ons streven is om het meest betrouwbare platform te worden in de cosmetische branche. 

Hét go-to platform voor cosmetische behandelingen

Cosmediate wil hierbij het go-to platform worden voor consumenten om meer te weten te komen over cosmetische behandelingen, hun ervaringen te delen en in contact te komen met de beste gecertificeerde klinieken en artsen.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking over een behandeling? Ben je als kliniek of arts benieuwd naar de mogelijkheden van het platform? Of wil je ons om een andere reden bereiken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.