Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
0 dagen hersteltijd
Anesthesie
Verdoving, plaatselijke of algehele anesthesie
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs Emsculpt: €1600

Wat zijn Emsculpt en Emsculpt Neo?

Emsculpt is een body-sculpting procedure die spiercontracties opwekt door electromagnetische straling. De procedure wordt levert hoge-frequentie elektromagnetische energie pulsen aan het spierweefsel, waardoor er maximale spiersamentrekkingen worden gecreëerd die meer spiervezels activeren dan dat er met normale lichaamsbeweging bereikt kan worden. Daardoor zal de procedure kunnen helpen bij het opbouwen van spieren en verbranden van vet.

Deze niet-chirurgische behandeling kan de grote spiergroepen van de buik en de billen, maar ook van kleinere lichaamsdelen, zoals de bovenarmen, de dijen en de kuiten, strakker maken, versterken en verstevigen. De behandeling vermindert vetweefsels en kan ervoor zorgen dat vet vermindert en spiermassa toeneemt. Het resultaat is een grotere spierdefinitie en een strakkere omtrek, mits er natuurlijk een gezonde levensstijl naast wordt aangehouden.

Emsculpt Neo, gelanceerd in het najaar van 2020, is een eenzelfde soort apparaat met verbeterde technologie (die tot 20% meer elektromagnetische pulsen afgeeft dan de eerdere versie) en die combineert met radiofrequentie-energie (RF) in de vorm van warmte, om effectiever de vetcellen te kunnen verbranden.

Emsculpt Neo kan dezelfde gebieden behandelen als het originele apparaat. De behandeling van de billen, armen en kuiten wordt meestal zonder warmte gedaan, om het volumeverlies te vermijden dat met vetvermindering gepaard zou gaan.

Er worden vier sessies aanbevolen over een periode van twee weken, meestal met een tussenpoos van twee tot vijf dagen, met ofwel het klassieke of het Neo apparaat.

Ook kunnen deze behandelingen helpen na de zwangerschap. Beide apparaten kunnen namelijk spierscheuring in de buikspieren verminderen, een symptoom van diastasis recti, een aandoening waarbij de buikspieren loslaten en zich scheiden, wat vaak gebeurt tijdens een zwangerschap. Het is de enige niet-chirurgische behandeling waarvan is aangetoond dat het doeltreffend is voor de behandeling van een buikspier scheiding. Emsculpt kan worden gecombineerd met Emsella voor een behandeling genaamd “Core to Floor”-therapie, die de hele core versterkt en verstevigt – zowel de buik als bekkenbodemspieren. De combinatie versterkt de spierkracht en het evenwicht en vermindert urine-incontinentie en rugklachten, wat wederom prettig kan zijn na een zwangerschap.

Emsculpt

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Maagverkleining
Dijbeenlift
Lipofilling
CoolSculpting
Tattoo laseren
IPL laser
Sculptra billen
Borst reconstructie
Mommy makeover
Borstverkleining
Liposuctie
Brazilian Butt Lift
Buikwandcorrectie
Schaamlipcorrectie
Botox
Borstvergroting