Search
Close this search box.

Een jonge uitstraling en uiterlijk voor iedereen

Donkere kringen

Iedereen wil zo lang mogelijk jong en jeugdig lijken. De een heeft hier meer voor over dan de ander. Van diverse dag- en nachtcrèmes tot behandelingen en zelfs Botox en fillers blijven niet onaangeraakt door een groep. Waarom we alles doen voor de jonge uitstraling? Lees het in deze blog.

De kracht van uiterlijk en uitstraling

Een mooi uiterlijk is in onze maatschappij een soort levensdoel geworden. Een eerste indruk wordt in één tiende van een seconde gevormd. Hierdoor is het belangrijk om direct een goede uitstraling en een verzorgd uiterlijk te hebben. Het halo-effect zorgt ervoor dat iemand positieve karaktereigenschappen aan iemand koppelt.

Vaak wordt er een associatie gemaakt tussen ‘knappe’ mensen en een succesvol leven. Zij hebben namelijk meer vrienden, vaker een relatie en laten bij een sollicitatiegesprek een extra goede indruk achter. Daarbij helpt een goede uitstraling ook erg, want wie zelfverzekerd en gepassioneerd overkomt zal in combinatie met een mooi uiterlijk een onuitwisbare indruk achterlaten.

Help de natuur een beetje

Wie ouder wordt zal hier ook de gevolgen van zien. Het gezicht kan ouderdom vertonen aan de hand van rimpels, het lichaam blijft minder strak en het haar kan grijs worden. Laat je niet van de wijs brengen dat dat ook prachtig is! Ouder worden en er ouder uitzien is zeker iets wat wij heel mooi vinden.

Natuurlijk snappen wij ook dat er mensen zijn die de natuur een handje willen helpen. Dit kan je doen door botox tegen kraaienpootjes te nemen of botox in je voorhoofd. Je kunt hiermee het verouderingsproces wat tegengaan en de jeugdigheid behouden. Onthoud wel: rimpels of geen rimpels, iedereen is prachtig en blijf altijd jezelf!

Waar moet je over nadenken, voordat je iets laat doen

Wanneer je toch wilt kiezen voor botox, dan is het belangrijk dat je over een aantal dingen nadenkt. Een voorbeeld is de praktijk waar je het laat uitvoeren. Je wilt dat de cosmetische arts gecertificeerd is en veel ervaring heeft. Dit is zeker aan te raden wanneer jij iets aan je gezicht laat doen. Of het nu gaat om botox, fillers of een andere behandeling, kwaliteit is altijd het allerbelangrijkste.

Verder is het goed om te onthouden dat je botox en fillers regelmatig moet laten doen. Dit houdt in dat de kosten die daarbij horen ook iedere 3 tot 4 maanden gedaan moeten worden. Dat zorgt ervoor dat het in de kosten kan oplopen, maar wanneer jij het graag wilt kan dit het helemaal waard zijn voor jou.

Doe wat goed voelt voor jou. Doe nooit iets voor een ander en laat ook niet iets om een ander. Het belangrijkste is dat jij er gelukkig van wordt en van jezelf houdt. Ben jij ook benieuwd naar overige behandelingen, zoals wat je kunt doen tegen marionetlijnen en rokerslijntjes? Lees dan snel de blog die daarover gaat en laat jouw uiterlijk en uitstraling matchen en jou de mooiste persoon maken die je kunt zijn!

Meer artikelen

Geld sparen voor een cosmetische ingreep? Check je zorgkosten!
Psychodermatologie: De fascinerende connectie tussen geest en huid
Donkere kringen
Een jonge uitstraling en uiterlijk voor iedereen
Fronsrimpel
Top 10 meest efficiënte manieren om af te vallen