Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
Vrijwel geen hersteltijd
Anesthesie
Verdovende crème
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs: €2000

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een cosmetische behandeling – als alternatief voor de operatieve facelift – waarbij injectables worden gebruikt om het gezichtsvolume te herstellen, rimpels te verminderen en het gezicht te verjongen en het een jeugdiger aanzicht te geven. Bij de liquid facelift wordt er bij sommige klinieken enkel volume hersteld met een filler. Bij de whole face approach wordt er ook nog met botuline toxine gewerkt, bijvoorbeeld tegen kraaienpootjes, de frons of voorhoofdslijnen.

Deze “liquid” (ofwel vloeistof) in een liquid facelift is dus meestal een injecteerbare filler, om volumeverlies te herstellen, eventueel in combinatie met botox, om de gezichtsspieren te ontspannen en het verschijnen van rimpels te minimaliseren. Een liquid facelift is dus een behandeling van het gehele gezicht die zonder operatie wordt uitgevoerd.

Ook al vernieuwen de cellen van je gezicht zich continu, toch zal je in de loop der jaren verouderen. Indien je hier wel graag wat aan wilt doen, maar geen drastische veranderingen nodig hebt, kan een liquid facelift dus uitkomst bieden. Een liquid facelift maakt het namelijk mogelijk om lichte tot matige verslappingen in het gezicht weer volledig te herstellen.

Het injecteren van fillers en/of botuline toxine in combinatie met speciale cosmetische behandeltechnieken tijdens deze behandeling zorgt voor meer volume in het gezicht en een gladder uitziende huid, waardoor er een frisse en gezonde uitstraling gecreëerd wordt.

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Moedervlek verwijderen
Baby Botox
HydraFacial
Roaccutane
Tanden bleken
CO2 laser
Sculptra
Hamsterwangen
Chemische peeling
Lipofilling
CoolSculpting
Halslift
Lip fillers
Permanente make-up
Marionetlijnen
Profhilo
Oorcorrectie
Kaaklijn fillers
Ooglidcorrectie
Tattoo laseren
IPL laser
Dermapen
Fronsrimpel
TCA peeling
Kraaienpootjes
Plexr
Traangoot filler
Voorhoofdslift
Kin fillers
Face Slimming
Wenkbrauwlift met botox
Facelift
Microneedling
Juvéderm
Vampire Facial
Neuscorrectie
Neuscorrectie revisie
HIFU Behandeling
Botox
Fillers