Search
Close this search box.
Informatie
Ervaringen (binnenkort)
Voor en na foto's (binnenkort)
Hersteltijd
0 dagen hersteltijd
Anesthesie
Geen verdoving
Gemiddelde prijs behandeling
Gemiddelde prijs botox wenkbrauwlift: €150

Wat is een wenkbrauwlift met botox?

Een wenkbrauwlift botox behandeling is een procedure waarbij je een tijdelijke lift geeft aan de wenkbrauwen door strategisch gebruik van een neurotoxine zoals botox. Hierdoor worden de spieren en het onderhuidse weefsel van je voorhoofd opgetild, waardoor je wenkbrauwen wat omhoog komen.

De currugatoren zijn de spieren die de verticale lijnen tussen de wenkbrauwen veroorzaken. De corrugatoren zijn drukkers van het binnenste deel van de wenkbrauw. In het midden ontstaat de corrugator spier en zit deze vast aan het bot. De spier gaat vervolgens naar de zijkant en hecht zich aan de huid van het voorhoofd dicht bij de wenkbrauwen.

Bij de meeste mensen is het zo dat als je frons en in de spiegel kijkt, je kunt zien hoe de voorkant van de wenkbrauw naar beneden gaat. Als je die spieren ontspant, blijft de voorste helft van de wenkbrauw omhoog staan. Dat laat het buitenste deel van de wenkbrauw over aan een andere spier, die de orbicularis oculi wordt genoemd. Dit is de cirkelvormige spier die rond het oog loopt en ons kraaienpootjes geeft als we glimlachen. Door met behulp van botox specifieke delen van die spier te ontspannen (die de boog en buitenste hoek van de wenkbrauw naar beneden trekt) kan de boog van de wenkbrauw als het ware naar boven trekken. Dit zorgt voor een fysieke lift van de wenkbrauwen zolang de botox werkend blijft, wat meestal tussen drie en vijf maanden is.

 

Wenkbrauwlift botox

Stay in touch

Ontvang updates en Cosmediate nieuws

Andere behandelingen voor je

Tanden bleken
CO2 laser
Liquid facelift
Sculptra
Hamsterwangen
Chemische peeling
Lipofilling
CoolSculpting
Halslift
Lip fillers
Permanente make-up
Marionetlijnen
Profhilo
Oorcorrectie
Kaaklijn fillers
Ooglidcorrectie
Tattoo laseren
IPL laser
Sculptra billen
Dermapen
Fronsrimpel
TCA peeling
Kraaienpootjes
Plexr
Traangoot filler
Voorhoofdslift
Kin fillers
Face Slimming
Facelift
Microneedling
Mommy makeover
Juvéderm
Vampire Facial
Neuscorrectie
Neuscorrectie revisie
HIFU Behandeling
Botox
Fillers